Vällingby med Anna

En väldigt snöig borste

Hejsan
, han inte blogga i går. Det blev faktiskt en data fri dag!! :O  Men jag hinner idag i stället. Kom nyss hem från vällingby har varit där med Anna. Köpte en fiiin tröja och en present till Anna xD, för hon fyller år på torsdag. Egentligen skulle vi haft match nu men den blev inställd pga kallt väder :( Men det är ju i alla fall träning i kväll. :)

Tyckte ni det var rätt att Hans van robinson? Det tyckte inte jag. Visst han vann ju några tävlingar, men jag gillade inte han! Usch!

Bye ♥


Äntligen fredagHej!
Har varit ute och tagit lite bilder, det var ju så fint förut. Tog också lite bilder på mat, kanske lägger upp senare. Ikväll är det innebandy träning. Kul kul!!
Har inget mer att säga.

Bye


Robinson Kariben


Bilden är tagen från: http://images.google.se/imgres?imgurl=http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01076/robinsonbredd_1076333l.jpg&imgrefurl=http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/robinsonkaribien2009/article6163437.ab&usg=__AY_FLR1BVU7tsIxhcC_NjyLoiTE=&h=282&w=480&sz=36&hl=sv&start=7&um=1&itbs=1&tbnid=A4VKeiRj4DiMpM:&tbnh=76&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Drobinson%2Bkaribien%26hl%3Dsv%26lr%3Dlang_sv%26rlz%3D1R2RNWE_enSE343%26um%3D1

Sitter och tittar på robinson. Vem vill ni ska vinna? Själv hejar jag nog på Sanna. Jag vet att många har åkt ut på bilden men jag hitta ingen bättre. xD

Bye

When we fall in love
Foto: jag

Hej!
Har inget specielt för mig idag, förutom att jag ska åka skidor. Så jag tänkte att jag skulle försöka fixa lite med bloggen :)  Imorse hade vi sovmorgon, men jag gick upp i vanlig tid, vid sju och när jag väl kom på att vi hade sov morgon till halv tio hade jag redan satt på mig kläder. Aja sånt är livet. Har inget mer jag vill säga  så det här få bli allt för idåg.

Bye

Föresten det funkar att lägga in nya bilder nu, så jag slipper lägga in gamla och fula xD

Winter landHejsan
alla glada (och ni andra också). Det snöar igen! Både bra och dåligt tycker jag, det räcker med snö nu, fast eftersom jag ska till sälen så vill jag ju inte att allt ska försvinna. Aja, det blev inga dojjor igår, jag hittade några som var sköna och bra men i fel strl ockh när jag skulle pröva en annan strl, ringde mamma och så att öppet hus grejen var igår (hon sa att den var idag igår, om ni fattar?). Så jag och pappa skyndade oss dit men det visade sig att den var i dag i stället. Så vi sksa gå på den i dag. Om ni undrar var det är för något så får man titta runt pch se om man vill börja där i sjuan. Sen är det fotbollsträning som gäller.

Skidor, skidor, skidor.


Hej,
hann inte skriva igår för vi slutade ganska sent och sen hade jag fotbolls träning. Direkt efter träningen åkte vi hem snabbt, åt mat, och sen åkte vi skidor(igen). Det var kul! Det var några som tränade där, de var väldigt duktiga som hade satt upp röda och blåa pinnar (vet inte vad det heter) som man ska åka i mellan. När de stod i liften på väg upp, åkte jag där, hahaha. Jag e sååå smart xD.

Nog om det vad händer idag då? Det blev inget med Tora, Ida och Viola eftersom att ingen kunde. Jag ska åka och köpa fotbollskor, jag halka typ tjugo gånger. Eller åt min stånde tre. Men dom är också för små, så ja det behövs. Även fast det inte är rätt sesång ska ska vi alltså köpa de nu. 
 
Föresten datorn har blivit lite konstig så jag kan inte ladda över bilder, och inte häller använda nya bilder. Så för att det skulle bli iaf en bild tog jag en gamal bild från förra året.

Bye


Ingen rubrikHejsan, sorry att jag inte bloggade igår, jag hann inte. Jo vad gjorde jag igår då, jag och min familj åkte till en skidbacke och åkte skidor. Det var jätte kul att åka efter så länge! Ibörjan var det lite ovant men sen kom man in i det. Backen vi var på var också ganska bra, inte så dyrt och inte lång kö till liften, men tyvär bara två nerfarter. Fast igentligen räckte det, för vi skulle ju bara öva lite. Man vill ju inte slösa några dagar i sälen för att komma in i det. Ja, jag gjorde någ inget mer igår, det tog nästan hela dan. Till midag igår blev det Thai mat, mums!
Vad har jag gjort och vad ska jag göra idag då? I morse spelade jag innebandy match som vi vann med 3-1 tror jag. I kväll är det fotbolls träning som gäller, egentligen skulle vi haft match igår som blev inställd p.g.a snöig och isig plan. Så det var tråkigt men det blir kul idag istället.
 I morgon börjar skolan igen efter en kort helg. Jag tycker man borde få ha en till helgdag, det går så snabbt och rätt vad det är så är det måndag igen. Men på måndag har vi simning och det är i alla fall ganska kul!

Bye

Kul idé

Tjaba!
Jag tänkte eftersom att jag ritar/ skissar, eller vad man nu vill kalla det, lite då och då, så kan jag lägga in bilder på mina "teckinignar" (haha det låter väldigt barnsligt på något sett). Jag lägger ut bilder på de när de blir klara, här kommer några som jag har gjort innan
 En tjej som blir rädd, typ.
Det har är en tjej som blir rädd tror jag, hehe. Jag vet att bilden är gansak suddig men det fick bli så.Och här är ett halv färdigt huvud, det får räcka det måste ju finnas lite andra bilder nästa gång också, det gå ju liksom inte jätte snabbt att rita nya ;)

Bye 

Äntligen fredag! Nej Torsag nej fredag??


Hade ingen bra bild på den har datorn så det fick bli en bild på Michel Jacksons händer xD

Tjaba bloggish :)
Hela dagen har jag gått runt och tänkt att det är fredag och imorrn är det helg, men sen kommer man på att juste det är ju torsdag idag. Jag vill ha fredag nu!
Dagen har inte vara så speciell förutom att det hände lite konstiga saker. På no:n jobbade vi med surt och basiskt. vi hade också spanksa prov, det gick faktiskt ganska bra! Men nog gom det. Det blev ett kort inlägg idag, imorrn kmr jag nog inte att blogga eftersom att jag ska vara med Ida Viola och Tora och sen har jag träning.

Bey puss<3

Hemma igen

Hola, everybody! Blanding av spanska och engelsak där, haha, spengelska kanske x) .
Sitter här ny duchad och klar, med en varm choklad i handen. Nej, jag bara skoja men det skulle sitta fint. Träningen idag var kul, och det bästa jag hadde INTE ont på baksidan av låret!! Jippie!! Hoppas att det fortsätter så!

 Vill ni veta vad jag längtar till? Jag längtar tills jag ska sova över med Ida, Tora och Viola! Der komme att bli skojsigt, men nu på helgen kommer violas kusiner, de två helgarna efter de har de fotbolls cup och helger efter den så har jag fotbolls cup, men sen! :)

Jag har bakat idag också här kommer lite bilder men jag tänker inte ge er hela receptet nu det får bli någon annan gång.

Alla ingeredienser

Smält smöret

Blanda egg och socker

Ha i kakao, mjöl, vaniljsocker, lite salt och smöret, blanda, in i ugnen på 225 grader i 10-12 min

Klart, fast mina blev lite *host host* brända, så det här är en som jag har bakat en annan gång :P

Bye <3


100120

<i>Bilden är tagen av mig</i>

Hejsan, idag har varit en gansak tråkig skoldag så jag ska inte skriva mer om den. Men visst känns det konstigt att skriva 10 när man ska skriva året det känns helt fel och så låter det konstigt också. Noll nio låter mycket bättre än 10! Än så länge har jag inte själv skrivit 09 någon gång.

 Det blir ingen innebandy träning för mig idag :( eftersom att jag typ sträckte mig förut ska jag ta det lugnt så det blir bara fotboll. På fotbollen är det oftare lute lugnare övningar och man kutar inte så mycket på innebandy är det mer intesivft. Japp det var nog allt för mig kanske lägger in ett till innläg senare eftersom fotbollen börjar inte fören 19:30.
 Bye, puss <3


Bilder :)

Här kommer lite bilder som jag har tagit. Jag fattade inte hur man skulle få bort fotograferna som fotograferar så det fick bli så här. :P


Plugg -.-'

Hejsan svejsan! :)
Idag har varit en ganska lång tråkig dag, matte eq och spanska. Spanska är värkligen super tråkigt! Och på torsdag har vi prov så jag måste plugga idag eftersom i morgon har jag båda fotboll och innebandy träning och då hinner jag inte.

Att göra lista:

Datorn (snart klar iaf)
Plugga
Städa rummet (haha det är jätte stökigt!)

Två låtar jag gillar just nu:
Hej då!

Hej

Hej, det här är min första blogg så jag är nybörjare på allt det här, men det ska nog gå bra. På den här bloggen skriver jag om mitt liv och lägger upp foton. Hoppas att ni gillar den :)

Välkommen till min nya blogg!