Skidor, skidor, skidor.


Hej,
hann inte skriva igår för vi slutade ganska sent och sen hade jag fotbolls träning. Direkt efter träningen åkte vi hem snabbt, åt mat, och sen åkte vi skidor(igen). Det var kul! Det var några som tränade där, de var väldigt duktiga som hade satt upp röda och blåa pinnar (vet inte vad det heter) som man ska åka i mellan. När de stod i liften på väg upp, åkte jag där, hahaha. Jag e sååå smart xD.

Nog om det vad händer idag då? Det blev inget med Tora, Ida och Viola eftersom att ingen kunde. Jag ska åka och köpa fotbollskor, jag halka typ tjugo gånger. Eller åt min stånde tre. Men dom är också för små, så ja det behövs. Även fast det inte är rätt sesång ska ska vi alltså köpa de nu. 
 
Föresten datorn har blivit lite konstig så jag kan inte ladda över bilder, och inte häller använda nya bilder. Så för att det skulle bli iaf en bild tog jag en gamal bild från förra året.

Bye


Kommentarer
Postat av: victoriaphoto

det är lite svårt att förklara med om du går in i kodmallen och tar bort <div id="profile">

<tag:profile>

<tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">

<h4>Om</h4>

<a href="${AppUrl}index.bd?fa=pf.view&amp;pf_id=${ProfileID}"><img class="thumbnail" src="${AppUrl}shared/img/profiles/${ProfileImage}" alt="Min profilbild" /></a>

<p><a href="${AppUrl}index.bd?fa=pf.view&amp;pf_id=${ProfileID}"><span style="font-weight:bold"> ${ProfileName}</span></a></p>

</tag:if>

</tag:profile>

</div> under <div id="side"> så är det borta :) glöm inte att spara kodmallen innan i alla fall något gå fel för det funkar ju inte att ändra tillbaka precis så som det var innan :)

2010-01-26 @ 16:39:21
URL: http://victoriaphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback