Foto tips

Som utlåvat kommer nu ett litet tips, hoppas det uppskattas. :)

Bild 1

Denna bild har ganska tråkig bakgrun, grå och inte så mycket färg. För att ändra det, tog jag några steg till vänster och ställde mig i en annan vinkel, då blev resultatet alltså såhär:

Bild 2

Mycket mer färg och liv. Så mitt tips är alltså att alltid testa alla vinklar, och se vad som blir bäst.

Vem suger på rubriker?..




..Jaag!!
Vet att bloggningen inte varit på topp,  det är ju sommaarlov och jag har inte alltid tid, men jag ska försöka skärpa mig. Har jätte många bilder att visa vet inte vart jag ska börja... Här över har ni några, togs för rätt så länge sedan. Senare idag kommer ett foto-tips! Så håll utkik!

Idag ska jag göra nödvändiga saker, städa rummet, börja packa inför grekland, desginen osv.

Presenter

Det var ett tag sen.. Men nu är jag tillbaka! Har firat midsommar på landet med familjen och släkt. Riktigt härligt väder var det ju också, förra midsommarn då haglade det.. Hah! Nu tänkte jag visa det jag fick i föedelsedags present



1
Bok, frost  Från Viktor (fick egentiligen den andra boken av han också men jag bytte)
2 Bok, Bree Tanners andra liv och godis Från Viola
3
Block och penna  Från Tora
4 Choklad Från Ida



2 Björn Borg trosor Från mamma och pappa
Örhängen Från mamma och pappa
Presentkort Från morfar och yvonne



Paul Frank fodral till ipod tuch Från Morbror, kusiner och Helena
Paul Frank hörlurar Från mormor och Ove



Prenumeration på DigitalFoto Från morfar och Yvonne
Objektiv, 50mm 1,8  Från mamma och pappa
Motljusskydd  Från mamma och pappa



Pengar Från farfar och Inga
Pengar Från farmor och Errki (har inte fått det än men tror jag kommer få det)



Tröja Från Ida
2 blusar Från mamma och pappa
Linne Från mamma och pappa

Puh, äntligen klart. Har annars varit med Agnes idag.

Födelsedagsbarn



Jag må hon ja leva, jag må ja leva ja må ja leva ut i hundrade åååår, ja visst ska jag leva, ja visst ska ja leva, ja visst ska jag leva uti hundrade ååår.

Födelsedags sång för mig själ! :D 
Jaha idag var det alltså jag, och viserligen några fler, som fyllde år, men ändå. Det är bara en gång per år man fyller, och bara en gång per liv (ja, om man nu har flera liv) man fyller tretton! Nu är jag officiellt tonåring! Känns inte anorlund såklart men ändå... Vad jag har fått läger jag upp efter helgen, då har jag fått nästan allting. Tack för alla presenter jag fått än så länge förresten ♥

Har legat vid stranden och badat och solat idag, med Agnes och Klara. Roligt!

Under midsommar kommer jag vara på landet och inte kuna blogga, så vi hörs när jag kommer hem d.v.s på söndag. ;)

Glad midsommar alla söta läsare! ♥

Födelsedag idag, nej imrogon

Ännu en dag har gått, en ganska speciell dag faktiskt. Nämligen sista dan som 12-åring! :O Det firades med att tjejerna kom hit och fikade lite, och gjorde tup ingenting men kul hade vi iaf. De gick hem precis. Lägger upp vad jag fick av dem och vad jag får imorgon imorgon, hehe, två imorgon efter varandra! Nu ska jag ta och längta lite mer tills imorgon, och äta jordgubbar, bara jag inte blir besviken imorgon... ;)


Fotboll



Föresten, jag har fått nytt rekord på att hatta, (trixa med fotbollen ungefär) 120! Hehe.. inte så jätte mycket om man jämför med de bästa men, jag är ändå nöjd. Men en sak är säker det ska slås en gång till i sommar, eller flera! ;)

Ännu en cup, ännu ett guld


Taktik snack innan finalen.   Foto: Pappa

Foto: Mamma

Kaxig rubrik va?
Jaha då var man hemma igen, kom hem med glada miner även denna gång. Vinnare av aros cupen för tredje året irad! :D Vinst i finalen med 5-0! Egentligen var det ju inte så bra lag med, vann semin med 11-0 tex. åkte mest di tför att vi skulle vinna för tredje året irad, som sagt var. Nu är det sommarlov från fotbollen ett tag, börjar träna igen innan gothia.

I helgen är det ju midsommar. Ruligt, eller ja, allra roligast är väll att jag fyller år på torsdag! Haha. Undra vad man får för något... Hihi

Bada bada bada bada..

Inga bilder på denna dator ännu..

Vinst i första matchen med 5-1, kunde vunnit med mycket mer, men det för man ju vara nöjd med när planen inte är den bästa. Haha! ;)
Sitter nu alltså på landet, dit laget kommer imorgon. Har ännu inte badat, det åskade ju faktiskt, hehe. Men snart så, då ska jag allt bada för första gången i år! :D

Let´s go wild


Foto: Stefan olsson    Pokalerna och medaljerna från AIK cupen

Vet ni vad jag har gjort idag? Jo, jag har slagit rekord på att hatta, 120! :D Inte så jätte mycket, men en ökning med 19 iaf. Aja, nu till det viktiga, åker till västerrås imorgon för att spela Aros cupen. Laget åker fram och tillbaka men farfar har landställe där så jag och min familj övernattar istället. Kanske inte så mycket bloggning. Meen... på grund av köpet igår sa har jag tillgång till internet ändå, eller, ja safari om man ska vara petig! ;) 
Nej, nu måste jag värkligen packa. Wish me good luck! :)


Wieeeee

Äntligen, äntligen är den min!!!!! Ja, min familjs iaf. vilken? Jo.. *Trumvirvel* MACBOOK PRO!!!!!!!!!!!!!! OMG! :O Haha, såhär blev det, vi köpte datorn till hela familjen istället, men självklart kommer jag kunna ha den på mitt rum osv. så jag får alltså ingen egen dator. Då finns det ju faktiskt rum för ett nytt objektiv! :D och faktsikt lite mer saker än vad jag skulle fåt annars! ;) Okej, det blev ganska konstigt när jag läste igenom men jag hoppas ni fattar, annars är det bara att fråga! :)

Ärdetänssammablomma?


Foto: Jag

Ingen bloggning igår, men jag hoppas ni förstår (haha det rimmar ju!) det är ju sommarlov, och om jag sätter mig vid datan kan jag bli fast där ett tag... ;) Tog bland annat en prommenad igår, många bilder. Så nu äntligen har jag några på lagret.

Idag planerar jag kanske att, hmm.. äta lunch! Nej, men åka till vällingby kanske, behöver värkligen en ny bikini! :D Men nu ska jag faktiskt ta och äta lunch, väldigt hunrig, åt ingen frukost. Opps!

Kul att jag har fått nya läsare också! :D Uppskattas värkligen!

Sommar


Har tänkt att göra detta inlägg ett tag nu, har bara inte hunnit. Kanske lite sent efter som sommarlovet/sommar redan har börjat, men men..

På sommar lovet ska jag:

Spela fotboll
Vara med kompisar
Bada
Vara på landet
Slappa
Fota
Gothia cup
Fiska (på gothia)
Åka till Grekland
Sova över
Äta gott
Smaka nya magnum glassen
Måla
Shoppa
Soova

Och mycket mer...

Dåliga saker med sommaren:

Bilarna blir så himla varma när de har stått i solen en stund, kan nästan inte sätta mig i en varm och kvav bil, mår illa direkt!
Myggbetten, usch va de kliar!
Irreterande getingar.
Ibland sova för länge och missa halva dagen.
För varmt på fotbollsplanen, gud vad man blir trött!
 
Men bra saker med sommar är mycket mer.... Så dem orkar jag inte ta upp ;)

Vinnare av AIK Panaxia cup!


              

Tyvär så hade jag fotat med manuel fokus, så mamma visst einte det så ingen av bilderna hade fokus ;)

Jaha, då var man hemma efter helgens fotbolls cup. Och jag kan ju säga att jag värkligen inte är besviken! VI VANN HELA SKITEN!!!!!! Tror att jag är gladar nu, än vad jag var igår! Det gör det ju inte sämre att sitta och lyssna på Wavin' flag heller. Nu kan vi faktiskt kalla oss, bäst i Sverige! Eftersom det var inoficiella SM. Men för att visa det ännu mer så ska vi se till att vinna Aros för tredje året i rad. Sedan såklart Gothia! Haha ja, man måste få skryta lite är bara så lycklig! Nu längtar jag till Aros nästa i helgen! :)
Något som måste tilläggas är att medaljen är väldigt stor och tung, den största jag fått (och nu menar jag faktiskt storlken inte att det är stort!) Tyvär har den ett väldigt fult märke imitten, AIK´s märke, men jag tror att jag kan leva med det ;)


Idag är det ingen träning, men imorgon är det träning på Grimstas A plan (BP´s hemmaplan) inför 45 personer från UEFA och SVFF Förbundet! Nervöst men kul! Ja, ni fattar ju vad min stora pasion här i livet är! FOTBOLL! Fotbollen är mitt liv!

"Ibland har jag tvekat, tröttnat lite, allt runt omkring har varit jobbigt. Men jag har kämpat mot motgångarna och nu står jag här och är så himla glad, nöjd att jag inte gav upp, satsade på det jag alltid drömt om! För vad skulle jag göra utan fotbollen? Jag har spelat fotboll i många år nu. Älskat det, sedan börjar förändringar hända, då måste man tänka tillbaka, jag har en gång älskat detta och jag ska göra det än...!"

Om ni vill läsa lite mer hur det gick exakt för oss, så kan du kika in här (länk)

Fotbollscup



Håller på och packar det sista inför cupen (AIK Elit) som spelas i Hallstavik. Tror nog inte att jag kommer blogga någonting under helgen, har ingen dator med mig. Men man vet ju aldrig kanske slänger in ett inlägg om hur det har gått från pappas iPhone ;) 

Härligt väder det är också. Regn! Spöregn för att vara mer exakt. Trevligt

Snart kommer en överraskning upp har på bloggen. :)


Outfit-sklavslutning 2010


Ursäkta den dåliga bildkvaliten, väldigt ljust bl.a. Ignorera mitt ansikte.

Detta hade jag på mig igår. Håret hade jag lockat.

Jeansjacka- JC
Klänning- Bikbok
skor- Vagabond

Syren?



Vem har sommarlov nu?
Jaaag! Äntligen!

I Went Insane, igår. Var jätte nervös precis innan starten, även fast jag åkt den förut. Men det var ju för ett år sedan. Hjärtat dunkade jätte snabbt, och tillslut vi började röra på oss.
Första grejen var inte alls så läskig, men jag satt på den läskiga sidan, så när vi lutade över vattnet kunde jag inte titta! Haha. Okej, vad tycke jag om insane då? Om jag ska vara helt ärlig så var den faktiskt inte så läskig det var mest i böjan, när den inte äns hade startat, och lite vid vattnet. Annars var den bara rolig!
Hade jätte kul på grönan igår, tack tjejor!

Idag ska jag nog ta det lugnt, packa tills imorgon, städa på rummet blogga en gång till... Och vara ute lite förstårs. ;)


Ursäktamenjagorkarintesättapådatornochläggainenbild

Sista dagen i skolan blev väll inte som jag tänkt mig. Började med en match mot lärarna, vi losade! Haha, inte världens bästa plan om man får skylla på något. ;)
Slutet av dagen blev inte heller lika lyckad. Men , det är bara lada upp inför sista träningen inför AIK Elit cup. Ska nämligen på cup ihelgen, man kan säga attt det är SM, de bästa lagen från Sverige har blivit inbjudna till denna cup plus något från filnald tror jag. :D

Wonderful eyes



Foto: Jag    Modell: Ida

Skansen stod på listan idag, inte det roligast men god lunch iaf! ;) Mammas pastasalad, me lööv! Träning ikväll. Fotbollsmatch, Eleverna Vs. Lärarna imorgoon. Seen, SKOOOOOLAAAAVSLUUUTNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDD Okej, överdrivet? NEJ! :)

6 Juni




Happy birthday
 Nationlday Sweden! Sveriges national dag idag! Idag för många år sedan blev Gustav Vasa krönt till kung, va? Är det inte därför vi firar nationladag (och kanske några anledningar till..) Historia snille här! Mobba mig inte om jag har fel...

Fotbollsmatch idag igen. Vinst med... ehm... ja, vinnst iaf ;)

Har precis varit med pappa och tittat på datorer och objektiv, det är ju min födelsedag snart så jag måste bestämma mig för vilken dator jag vill önska mig. Hellst vill jag ha en macbook pro, men ja den är ju som sagt lite dyr...
Känns sorligt med söndag, fast det är ändå ingen riktig skoldag imorgon, men man har liksom vant sig, "nej söndag är snart slut", sen, "juste det är ju sommar lov snart!"  Wieh!

Zzzzzzz



 
 

Gud vad det tog tid, blev fel med storlekarna hela tiden, så ja nu fick det bli så här.. Ända bilden jag hade på Viola (hon kom senare)  ;)

Gårdagen var jätte bra, tittade på två filmer. Åt god pizza, synd bara ett det var ganska mycket ost. Haha, egentligen diggar jag ju ost, men just den här kändes inte så jätte nyttig! ;) Frukosten var superb!

Spelade som sagt fotboll idag. Väldigt viktig match. Tyvär så förlorade vi med 2-1! Åh! Frustrerande, vi gjorde första målet. Nu gick dom om oss i serien! Inte bra! Typiskt. Vi som hade typ hela serien klar, då förlorar 98:orna mot Tyresö... (Ledde serien med 4 matcher, Hammarby hade spelat 6 och låg två!) Aja That´s life. Vi kanske möter dem i AIK Elit, som är snart, då ska vi visa dem! Eller hur?!


Kvällssnack

Tjo bree! Är som sagt hos Ida. Inte ätit så jätte mycket onyttigt, viktigt match imorgon ju! ;) Jag sover på en hög dubbelmadras med Tor! Fett Nice!

Hembakad pizza!


Bild från förr förra gången vi sov över

Övernattning idag igen! Denna gång hos Ida. :)
Dagen har tillbringats vid meltesholmsbadet med skolan. Lite för kallt att bada för min del. Även fast jag äälskar att bada! Vill ju inte bli sjuk. *Host bortföklaring host* Sen låg vi och stekte på min studsmatta. Aochi! (Nice word)

Visst käns det konstigt, det är bara två skoldagar kvar, känns helt otroligt. Sen börjar jag sjuan, OMG! :O Sex år kvar till studenten! *Yey!* Man får väll drömma? Blir så sugen när man ser alla som tar studenten! Tänka att känna sig fri! Allt slit är över, visst universitetet är kvar, men det är ju lite mer valfritt. Kanske resa bort ett år... Åh! Jag vill ta studenten! 

Nej nu ska jag ta och slita mig från datan, snart drar jag till Ida. ;)    

Allt är bara så härligt




Färg Vs. Svartvit
Vilken tycker ni är finast?

Skönt väder idag också. Jag tror Sverige skäms över den kyla de gavas i vintrass! ;)

...

Bästa lunchrasten, gick och köpte jordgubbar på torget. La oss vid en dam, på med musik och ja behöver jag säga något mer?! Synd bara att inte Viola var där. 

Idag har jag ingenting, passar på och ta det lite lugnt, städa i rummet bland annat. Skiita kul!  Pöss Pöss

Day and night




Home frome tha school.
Hätligt väder. Träning ikväll.    I´m off


1 juni

Förresten det är ju 1 Juni idag! Yey! Månadspeng, Sommar och mer! Födelsedag om 24 dagar!! Läängtar :)

Next up: Traning





Har fått de skrifliga omdömmena idag
. väldigt nöjd om man får säga så... ;) Man får ju inte heller öppna dem i skolan, så jag var ganska otålig tills jag kom hem kan man ju säga! Haha

Skulle bakat tårta till tårt tävling med tjejerna idag. Men så finns det ju såklart ingen tårtbotten. Inte på ica eller coop! Shit ass! Vi som hade planerat bästa tårtan och allt. Det är ju också sista året, då vill man ju vara med. För er som inte vet vad tårtparaden är för ngt, så gör man en tårta som liknar någonting och den som är bäst/ finast vinner! ;) Haha. Simpelt, men kul! Självklart får man äta upp den sen. Kommer bli så suktad när alla andra äter tårta.... Och inte jag har någon ;)