Väska





Det märks att sommarlovet är nära, har inga vanliga lektioner. Mest bara packa ihopp grejer och sånt. Idag hade vi avslutingslunch. Det var väll en liten besvikelse, det var bordsplacering! Dessutom var det bara slumpen. Hump! Fick inte sitta bredvid dom roligaste kan man ju säga... Nej nu ska vi inte vara dumma.

Ikväll är det avsluntingsdisco. Tror inte jag kommer dansa så mycket, men vi får väll se. Man vet aldrig vad som kan hända.... ;) Haha.

Längtan till landet


Ikväll ska det grillas!

Dagen började med en fotbollsmacth mot turesö, vinnst med 1-0. Efter matchen åkte jag med pappa och köpte en present till mamma! Det är ju morsdag idag! Grattis världens bästa mamma! :)

Åkte till nya Stadium i Barkarby också, riktig fräsh och fin, fick med en strandväska. Visar senare. ;)

Måndag imorgon... Bara en vecka kvar till sommar lov (ja, plus tre dagar till men dom räknar vi inte) . Jag ska stå ut! Tänk att jag har gått på samma skola i 7 hela år! Förutom tre dagar! Haha men dom räknas inte. Gungat på samma gungor, spelat fotboll på samma plan, klättrat i samma klätterstäling... Inte Rikitg gått i samma korridorer. Vi har ju haft olika bygnader, men nästan. Lite sorligt faktisk, har många fina minnen där! ♥

Solnedgång



 Jag är med i en tävling hos Emma, där man kan vinna ett pris från tvspelswebb. Jag vill vinna denna reflexskärm.
Temat är sommar. Min motevering: Jag tycker den här bilden är välidgt härlig, varm och skön. Det är precis vad sommar är!

Vill du också vara med gå in här.

Passande bild? Nej



Tillbringade går dagen hos Viola med Ida och Tora, jag och Tora sov där också. Riktigt mysigt!
Ikväll ska jag och min familj på en födelsedags fest. Så nu ska jag ta och duscha. Sen ska jag städa mitt riktigt stökiga rum. Är det bara jag som slänger alla kläder på golvet när man använt dom? Det ligger kläder över hela mitt rum. Hah.. ;)

Ennu ett sent inlägg



Har perecis stigut ut ur en varm och skön dusch. Var bara med lite halvt på träningen, har ont i halsen. Jag har varit sjuk jätte mycket det här året. Förut var jag inte alls så här myckeet sjuk. Pappa säger att det beror på att jag äter för lite, jag äter nästan mindre än vad jag gjorde förut och tränar mer, så han kanske har rätt...

Aja, nog med hemskheter, dagen har varit ganska lugn. Har redovisat, surt bara att vi inte kunde visa vårt bildspel, då det var sparat i en för gammal fil. Datorerna på vår skola byttes ut i typ tisdags så det är Windows 7 och vi gjorde bildspelet i Windows vista.

Skjortor


Inte världens snyggaste collage och inte världens snyggaste skjortor, men allt är ite perfekt här i världen!

Tjollahopp! Jag har precis upptäckt, eller ja det har jag väll alltid tyck men nu skriver jag det iaf. Jag älskar skjortor!

För det första tycker jag det är skönt, sitter lite löst, men ändå snyggt!
För det andra så kan man ha dom på många olika sätt, uppknäppt, knäppt, knyten o.s.v.
För det tjedje så finns det så många olika, olika färger, mönster, material.
För det fjärde man kan ha dom till nästan allt.
Och för det femte, det är min stil! :)
Vad tycker du om skjortor? Hiss eller diss?

OBS! Det är inte super tajta "jobbskjortor" jag pratar om.


Jobb

Jag tror ni fattar vad jag gör på dagarn just nu! Tyvärr tar det slut imorgon. Då ska vi lyssna på väälidgt många redovisningar! Snark! Hoppas inte folk bara står och läser rätt upp och ner från ett papper, utan att titta uppen ända gång! okej, amanda nu sk avi inte vara sånna. Var lite posetiv! ;)
Nej, nu måste jag jobba. Snart ska vi gå och äta lunch i skolan, lite skilnad från igår då vi åt på Waynes: Haha mm.. MUMS! Bara lite dyrt! ;)


The City






Foton med digital kameran.

Min dag har varit väldigt stressig! Det gör det inte heller bättre att arbetet måste vara klart och inlämnat innan klockan 15:00 imorgon! Det ska också vara på 30-40 min herregud!

9:30 är vid skolan
9:45 vi förstår att det blivit ett missförstånd
10:19 kommer vi äntligen iväg till stan
10:32 framme!
10:33-11:40 Gå runt i stan
11:48 hemmfärd
12:25 hemma hos Ida
14:20 gå till stationen
14:49 tåget går (till stan igen)
14:53 möta upp mamma
14:17 framme i stan, byta till tunnelbana
15:25 framme hos tandläkarn
16:30 klar hos tandläkarn
16:45 åka tunnelbana till träningen
17:20 möta upp pappa med fotbollsgrejer, byta om
17:30 träning
19:00 Klar!

Ja, som sagt ganske stressig dag! Nu måste jag jobba på mitt arbete.

Maskros paskros lingonmos

Har suttit och ränsat ogräs i en timme samtidigt som jag nynnar för mig själv "who says I can´t get stoned, na na  na na na telephone me and my house alone who says I can´t get stoned" ... Det är allt jag kan så sen börjar jag om igen.. "who says I can´t get stoned, na na  na na na telephone" Haha! :)

Free fallin'




Har kommit hem från Ida nu, fick ganska mycket gjort, kanske inte att det räcker till 30-40 min men är på god väg! Imorgon blir det stan tjerna fråga lite folk frågor och titta på fotbollskor (Tora och Viola ska titta på annat), sen ska jag till tandläkarn. Titta om jag behöver tandställing, hoppas och hoppas inte. Jag vill ju få fina och raka tänder (som jag INTE har) men jag vet ju att det kan göra väldigt ont! Hata smärtaaa...!

Jag funderar på att gå ut och tjäna lite pengar. Plocka maskrosor, behöver faktisk lite stålar, så vi får väll se om jag gör det.

Specialare


Helluu!
Sitter hemma hos Ida och jobbar med specialarbetet vi jobbar med FOTBOLL! (fotbollskor osv..) Alltså ingen skola! :D Yeey!  Nu har jag alltså min rast, eller ja, jag jobbar iaf inte ;)

Tävling


Foto: Jag    Modell: Kusin Hanna

Jag är med och tävlar hos Isabella där man kan vinna en reflexskärm. Temat är sommar och jag tycker denna bild värkligen visar det! Ett härligt kvällsdopp vid klipporna en skön sommar natt, solnedgång och härliga människor. Vad mer kan man begära?

Vad hände med sommarvärmen?




God kväll på er. Höhöh.
Trist väder i dag, spöregnade värkligen under en period. Himlen öppnade sig!! Som tur var gick det över innan jag skulle spela match. Jag och tre andra från mitt lag var in lånde till 93:orna. Fyra år äldre än jag. Det gick faktiskt bra. Dom körde ju 2 gåner 45, alltså 30 min längre än vad vi brukar spela. Så det var ju kul! :) Vi vann med 6-1, men om jag ska vara ärlig var dom inte så bra, spelade i sämsta divsionen. Annars har jag inte gjort något speciellt. Nu ska jag nog förbereda lite för imorgon..... Då har jag specialarbete!


Emotions




Har klippt mig idag
, och jag har bara 4 ord att säga: det gick åt helvete! Först var jag helt förtvivlad tyckte jag såg ut som värsta tönten.  Sen blötte jag de och la de som jag vill ha det. Då blev det helt okej men ändå jätte kort! En annan sak var att jag deffinitivt (stavning) inte kommer ha utsläppt på skolan avslutingen som jag planerat.
Life goes on.

Matchen gick bra. Vinnst med 8-0. Annars har jag inte gjort något speciellt.

I am strong, and I will fight!



Det är inte som ni tror...


Herregud fick just en förfrågon om en sak, vet inte vad jag ska svara. Det skulle vara kul men ämdå inte.. Åh vilken ångest!

...

Har varit med töntarna idag, varit ute och softat. Bakade också cornflakes kakor, MUMS! :)  Tyvär så var ju inte solen framme så länge, nu åskar det till och med här. Vart tog solen vägen?

50 grader eller vad!?



OMG! Herregud vad varmt det är, nästan så varmt att man inte kan vara ute! Men jag tänker ändå sätta på mig shortsen och sola lite, då kan man ju faktiskt ha shorts i skolan imrgon, det känns ju lite konstigt och gå där med inte så solbrända ben. Eller ska jag säga bleka ben! Haha. Apropå ingenting så har jag precis ätit cupcakes som jag bakade igår, dom här blev mycket godare än dom förra kan jag säga! :)

Smoothie

Har inte gjort något speciellt idag, fotat lite till nya designen, det gick sådär kan man väll säga.
Jag har haft ungefär hela dan på mig att öva inför engelska diagnos, men det glöms så klart bort i min lilla hjärna. Så nu ska jag faktisk ta och plugga lite engelska! 

Amandas special...



Godast blir det om man blandar!

...Okej det här var första gången jag gjorde så här, med det var iaf grymt gott! Måste ju få lyxa till det lite när man är hemma och är sjuk! Har vääldigt ont i halsen, och känner mig hängig!

Ni får ha en bra dag i detta underbara väder! :)

Witch color?




Älskar arband som man knyter själv just nu! :)

Känns ganska surt att sitta inne vid datorn när det är så fint väder ute! Solen skiner och det är grymt varm ute gud va HÄRLIGT! Sommar oh yeh!

Cupen gick ganska bra tyvär såkom mitt kag bara trea, den tuffaste matchen, mot rotebro hade vi bara tre avbytare och det är vääldigt lite på innebandy kan jag säga! Andra laget gick det bättre för, dom van hela skiten. Eftersom 96:orna van fick jag en guldmedalj ändå, för jag spelade ju med dom en match. ;) Har tyvär väldigt ont i halsen nu -.-'

Försenda Publicering!


Onsdag/Fredag


Ser inte riktogt tröjan...


Dagens ;)

Tröja-MQ
Jeans- JC
Convers
Vitt linne

Har ni nån gång ångrat er väldigt mycket, tänkt åh varför gjorde jag inte så! Det kunde ju inte varit så sårt/jobbigt? Det är exakt så jag känner nu... Ganska irreterande, går runt och tänker på det hela tiden, inte för att det var ett livsgörande beslut men ändå!

...

Dags att packa. Ikväll träing och sen bär det av på innabandy cup! :) Heja heja!

Fattar ni inte eller? Hur svår kan det va!

Tråkig dag. Vissa roliga andra mindre, några jätte dåliga :'(

Dags att ladda inför match. Åker klockan fyra, samling halv sex! Det är nämligen på andra sidan stan och rusnings trafik, jippie! -.-' Aja, ska bli kul att spela match iaf! :)


Stress


Dagens mellanmål


Ny design på ingång?

Känner mej ganska stressad just nu, vill nämligen svara på en sak innan alla andra gör det! Men jag kan inte svaret! Hmm..

Ja, träning ikväll. Inget annat speciellt. Vill inte tråka ut er föör mycket ;)

Kan ni hjälpa mig?

En kostar 10 kr. Två kostar 20kr. Han köper 99 och hans granne 100. Att köpa 99 kostar 20 och att köpa 100 kostar 30. Vad är det de köper??

Hur kan man lämna ett rum på två ben och komma tillbaka med sex?

Komenter snabbt, ni som känner mig smsa! :) Haha



Monster



Mobilbild sommaren 2009

Matchen gick bra! Vinst med 3-0. Bättre väder idag också.. ;) Fick en boll på läppen, kommer få en rejäl fläskläpp! Jag dööör! Nej, så farligt är det faktiskt inte, skämt där! Men om en annan sak händer, ja då döör jag! Så vi får hoppas på att det inte händer ;)

Söndag kväll, sorligt! Veckan som kommer är det fullt upp. Kommer inte kunna blogga, under helgen då jag är på innebandy cup.

Måndag  Fotbollsträning

Tisdag    Fotbollsmatch

Onsdag   Innebandyträning

Torsdag, Fredag, Lördag & Söndag  Innebandy cup, kanske match mot hammarby på söndan (om jag hinner till den)

Måste tänka om


Bild tagen av mamma (jag längs bort på andra sidan)

Halloj!
Sitter och lyssnar på bra musik och bara njuter... :)
Tyvär är ju vädret inte det bästa, blev ganska dungsur igår! Det var väldigt skönt att ta en varm och skön dusch sen!Vi vann med 4-0, så nu ligger vi tvåa i serien, efter hammarby som har spelat en match mer en oss! 
Match i 96 serien idag, mot djursholm. Whish me good luck.

Nu har jag ett stort beslut att fatta....


 

Jag vill veta vem



Halloj!
Har tittat på mamma mia nyss, älskade den filmen förut (i femman)! Kunde typ alla låt texterna och sånt! *tönt*. Tycker fortfarande den är väldigt bra, men hade inte tittat på den på ett tag. Så eftersom vi ska dit i sommar var man ju tvungen att fräsha upp minet lite ;) Nån annan som var som jag? Haha

Idag är det match mot enskede och sen kommer familjen Karlén på middag! :)

Friday



Hahah! Så gulligt! :)

Freeedddaaggg!! Jippie! Äntligen helg!
Fotbolls matcher lördag och söndag! Kul! Känner mig jätte tagad inför alla cuper framöver speciellt gothia. Nu ligger det massa inforamtion om gothia på hemsidan också, då blir man bara mer taggad! :)

I dag/ikväll blir det lite chill, äta god mat, titta på tv. Nice! :)

hey soul sister



Hade sovmorgon till halv tio idag! Skönt att få sova lite på morgonen. Är det bara jag eller är man inte hur trött som hellst på mornarna! Zzzz...
Fast nu är jag ju pigg! :)

Om en timme måste jag börja förbereda mig för träningen.

Internationella familjedagen




Behöver jag äns säga vilka jag har varit med idag? Nej, skulle inte tro det. Ni vet ju redan ;) Eller...?

Måste snart börja byta om till träning.  "Fys" träning idag. Fast inte riktig fys utan mer spring övningar och så.
..Aj! Mitt ben har somnat! -.- Jobbigt...


Hope you like it



Grattis Ida! :)

Geting? Heting?





Gillar redigeringen! Vad tycks?


Tjaba!  Tjabba! Fick lära mig igår att tjabba stavas tjabba och inte tjaba, som jag alltid trott! x) Haha. Fast det är lite konstigt, man säger ju tja och sen ba (fast i samma ord), så det borde vara tjaba! -.-

(Viola du behöver inte läsa detta x) )
Känner mig som en riktig tjockis nu! (Viola gillar inte när jag säger så, hehe)men nu känner jag faktsikt mig som en tjockis! ;)
Har nämligen ätit en plopp, 1/4 kladdkaka (liten), chokladboll, en våffla och en klubba! Herregud Amanda! :O
Men om man får komma med en bortförklaring så var det ju Idas födelsedag (GRATTIS  GRATTIS IDA!!!! :) ♥ Hopaas du får en underbar födelsedag!♥ ) så vi firade henne, därav kladdkakan och chokladbollen. Sen var det ju ******skolansdag och alla säljer ju bara godis och sånt! :)


I´d rather be with you


Nån som blir suktad?

Sitter här med en smarrig glass i handen! Hur nice? Vääldigt! Älska glass! Fast det är godast på sommarn. Men man kan ju säga att det är sommar nu, eller? Själv tycker jag att sommarn börjar på riktigt i juni, då får man ju sommarlov också! :)

Träning varje dag denna vecka, kanske inte så mycket bloggning. Men man ska aldrig säga aldrig. Imorrn är det ******skolansdag. Vi ska sälja korv! :) Gott!

New clothes



Dåliga bilder, jag vet!

Tröja- MQ 200kr
Väska- Top shop 100kr (379kr)

Har varit och shoppat med mamma, fick med mig tröjan på bilden, ett vitt linne, en hemlig sak och en skolavslutningsklänning. Har aldrig varit så här tidig med att köpa avslutningskläder! Men den kommer ni inte få se än... ;) Väska köpte jag för ett tag sen men visar ändå :)

Söndag idag, ush va helgen går snabbt .  Ointressant information: 5 veckor och 3 dagar kvar tills kolavslutningen! :)

Joshua Radin I´d rather be with you!   Älskar den här songen!

Ibland undrar man varför rubriker finns



Ingen bloggning igår, det var ju valborgsmessoafton ;)

Idag är det första maj, så jag får alltså månadspeng! Jippie!
Måste köpa lite nya kläder till sommaren! Imorrn kanske jag och mamma ska åka och shoppa, fast det är ju söndag så alla affärer kanske inte är öppna. Haha intressant!

Ha en fortsatt trevlig vallborg! :)