Jag vill bara bort




Har varit en ganska tråkig dag i skolan, inget intressant att berätta.
Träning som vanligt ikväll! Ja, det var nog allt, torsdagar är den tråkigaste dagen på veckan! -.-' Deprimerande inlägg. Haha,  that´s life! ;)

Barcelona Vs Inter



bildkälla
Detta kommer jag titta på ikväll :)

Har varit med tjejerna i vällingby idag, sen drog vi hem till mig och hoppade studsmatta. Tänk vad kul man kan ha på en sån, jag skrattade satt jag fick ont i magen! Vi var där i 2 (på studsmattan) hela timmar! :) ♥ älskar er!

I vällingby köpte jag en liten väska på topshop (på rea) för 100 kr, ordinarie pris 379! :O Vilket kap! Lämnade också tillbaka en grej ;)

Sommar


Bild tagen av mamma

OMG! Vilket härligt väder, solen skiner och det är typ 20 grader ute! Jippie, sommar here I come! :)

...

Friendsdag i skolan, träning ikväll, desperate housewives klockan 9!  Min dag idag.

*Gelehjärtan




Hade världens diskusion idag i skolan, det började med att vår lärare frågade om vi trodde att det kunde bli fred mellan alla på jorden. Jag och några andra försökte förklara en grej, och ingen fattade någonting, och jaa, det var fett skönt helt enkelt! Hahaha :)

Klockan 6 är det zon träning. Zon träning är... , jag vet inte riktigt vad det är men det är iaf några från olika lag som tränar tillsammans vi tränar tex. med några från bollstanäs ängby och fler... ;)

Snabbt bildlöst inlägg

Wiho! Studsmattan blev uppsatt igår! :)
Andra saker jag gjorde igår, Var bollkalle och spelade fotbollsmatch , och såklart hoppade studsmatta! ;)

Idag, ska jag göra/har gjort, köpt grej till fotbollen satt man slipper ha tejp! Pumpa min cyckel. Plocka på mitt rum. Ladda inför fotbollsmatch, och såklart spela match! :)

Ursäkta att det är så många bildlösa inlägg nu för tiden, jag orkar bara sätta på "min" data. Där jag har alla bilder ;)


Vaför?



Första fredagen på lääänge jag inte har någonting! Det har antingen varit fotbollsträning eller match och senaste tiden innebandy! Sönt att bara få ta det lugt och slappa! ;)

Var med Ida Tora och Viola efter skolan dvs när solen sken och det var fint väder! Tittade precis ut genom förnstret och märkte att det spöregnar!! :O  Inte så jätte kul, eller?

TIPS: Jag gjorde ju muffin med typ glasyr på igår, gör inte det, det var SKITA äckligt! Okej inte så äckligt men inte så gott iaf :P

Cupcakes

Har inte kunnat blogga för att internet krashade för alla som har windows XP, men som jag värkligen hoppas att ni fattade (haha) så funkar det alltså igen ;)

Istället för att sitta vid datorn och sedan byta om för träning, '(som jag gör ungefär, Varje Dag!!) :) Så tänkte jag att jag skulle ta och baka lite, eftersom träningen är inställd så hade jag lång tid på mig, så det fick bli extra fina till dagens ära! :) Första gången jag gör ngt sånt här, helt okej resultat faktiskt. Eller vad tycker ni? ;)







Nå, vilken tycker ni var snyggast/ser godast ut? Själv tycker jag nog den med sjelehjärtat (gud, hur stavar man det ordet? Sjelehjärta, shelehjärta? Ja så är det nog, Shelehjärta, haha! ) var snyggast. (↑ sjelehjärta shelehjärta)


Tråkigt väder - tråkig bild




Idag har jag praoat (haha, vad konstigt det ser ut att stavas) på coop extra med Viola.
Vi fick för det mesta packa upp varor. Inte det roligaste man kan göra direkt men det var inte jätte tråkigt.
När vi var klara fick varsin 2L läsk, chipspåse och godispåse! :) Amanda är glad! Mohaha
Fast, det kommer nog sparas tills på fredag. ;)

...

Ikväll är det träning med Janne Samuelsson och efter det ska vi åka och titta på H. Åh, gud vad spännande och kul! Längar! :D

H= Nej, förresten det tänker jag inte säga än.....


Next, Bloggish and desperate housewifes


Portugal sommaren 2008. Fotot är inte taget av mig!

Jag har ett tips till alla er där ute som ska eller kommer göra det jag gjorde igår, plocka pinnar/grennar från äppelträden som pappa kllippte för ett tag sedan. ANVÄND HANDSKAR! Jag upptäckte när jag kom in att jag hade 15 stickor, och så råkade jag ta i fågelskit också, snacka om äckligt! Det kommer jag ha nästa gång, vantar alltså inte stickor och fågelskit. 

Hahaha, man måste våga bjuda på sig själv ibland!

I ♥ Converse




Kom nyss hem från skola, fick sluta tidigare för att det är elevensval vecka.

Det tog ungefär 20 min att gå hem och till skolan tar det kanske 8 min, haha trögis. Men det är ju inte så kul när det är träning tidigt och jag slutar sent, får nog börja ta cyckeln till skolan imorrn. Fast då kan det vara bra om man prövar om den passar innan :)

...

Eftersom det är så fint väder tänkte jag passa på att tjäna lite pengar och göra läxan ute! Så, Adios Amigos!

Dumma dumma dumma Island



Det får bli ett snabbt inlägg, jag håller nämligen på att trilla av stolen hela tiden. Det står en extra säng i mitt rum, precis vid skrivbordet så stolen får inte riktigt plats. :) Hahaha smidigt!

Dagen började väll sådär förlust i innebandy semifinal mot Rotebro, på sadendeath (stavning). Skit sur!! :@
Ville så gärna vinna och komma till final... Men nu ska jag inte hänga med munnen (säger man så?) 
Vi vinner nästa år istället!

Ps. Dom säger att det kanske blir kallare sommrar i Sverige på grund av "molnet" och att det kanske ligger kvar väldigt länge! -.- Man blir ju bara lite förbannad!


Ingen bild pga. att jag bloggar vid den stora datan

Har som sagt varit på en grej med laget idag, vi körde sumobrottning! Haha,det var jätte kul, även fast jag gjort det förut så sög jag, hehe. Förlora typ alla matcher, men skit samma det var iaf jättekul! ♥ :)

Bloggar kanske lite roligare senare.


Längtan


Foto: Jag

Hellu bloggen!

Har inte gjort något speciellt idag, varit med Ida och viola ovh haft innebandyträning, så jag ska inte tråka ut er med det :)

...

Ikväll ska jag titta på modern family. Synd att solsidan har slutat, det var ju så bra! Men som tur är är det här också bra, tittade nämligen på fem avsnitt på vägen hem från New York. Man får ju en egen skärm, där man kan spela spel och titta på massa olika filmer! Nice!:)

Nu måste jag gå och titta på en grej som ni kommer få reda på i framtiden, det börjar iaf på H :) Mohohah...... *förväntansfull*


Besöksrekord!



Foto: Jag     New York

Gick precis in och tittade på statistiken och såg att jag hade jätte många besökare igår, nämligen 33, okej inte så många, men ändå! Gud vad kul! Det har bara blivit fler och fler, hoppas att alla nya stannar och gillar min blogg! :) ♥

...

Blandad dag idag, både kul och rolig. Jag och Ida gjorde en kulig dans! Haha, älskar oss och vår humor!

Ska försöka att inte sitta vid datorn så mycket i dag, brukar ju göra det, *datanörd*. Så nu ska jag nog, hmm.. vad ska jag göra då?... Haha x)
 sen bär det av till träning! Så nu får ha det så bra tills vi ses igen! :)

Bye


Tävling



Är med och tävlar om en reflexskärm hos Michaela Dahlström (<--- länk) reflexskärmen man kan vinna är den här . (<---- länk)

Mina djupaste hemligheter...

...eller inte.



1, Jag tycker att grillkrydda på mackor är jätte gott! Idag hade vi en tävling vem som åt mest.
Ida vann så nu är hon alltså mack mästare för april! Haha, skönaste tävlingen!

2, Lyckas nästan alltid ta håll på mina tröjor, upptäckte ett nytt hål igår! :(  En av mina dåliga talanger... x)

3, När jag ska ta kort tittar jag alltid i sökaren med vänster öga till skilnad från många andra

4, Kan vara ganska glömsk ibland. Tex så hade jag många olika grejer att skriva här men när man väl sitter här kan jag inte komma ihåg någon. Råkade radera den femte och kan absolut inte komma ihåg vad det stod! Typiskt mig!

5, (titta på den över vrf det inte står något)


HAHAHAHAHAHahahah.... ha....... vänta, vad var det jag skratta åt?



Just ni gör jag matte läxan och pluggar till spanska provet, eller jag ska gör det iaf, haha vi får se hur det blir med det ;)  Inte dte roligaste man kan göra iaf!

Träning ikväll klockan fem, så jag ska ta det lite lugnt nu. Hejdå! (tråkigt inlägg) :)

Hey soul sister- train


Flowers





Nu känns det värkligen att sommaren är nära! Det är varmt och soligt ute och man kan gå utan jacka! Härligt! :)
Men det får mig att längta ännu mer till sommarlovet, bada med kompisar, spela fotboll, Gothia Cup, Grekland och mycket mycket mer.... Kan det inte vara skolavslutning imorrn, snälla?  Haha, om jag fick drömma så kanske..

Denna vecka är det fullt upp! Idag fotboll, imorrn fotboll, onsdag innebandy, torsdag fotboll, fredag innebandy, lördag nån grej med fotbollslaget, söndag fotbollsmatch och innebandy match.  Okej inte alls intresant men jag kanske inte hinner blogga så mycket och det kan ju vara bra att veta varför. x)

I just need you here with me




Foto: Jag

Gick upp kvart över 7 idag! Skulle nämligen spela innebandy match (kvartsfinal i mitt i cupen). Det blev 3-2 till oss, så nu är vi ålltså i semi! :D

Imorrn kommer jag behöva gå upp kvart i 6 ungefär! Det är till och med tidigare än på vardagarna! -.-
Varför? Jo, jag har fotbollscup hela dan! Kul!

Nu ska jag bara ta det lugnt och vila, nästa vecka är det fullt upp!

Färg vs. svart vit




Foto: Jag     Frihetgudinnan

Denna dag har varit trevlig. Haha, nej men den har varit väldigt rolig! Den började med att Ellen kom hit vid halv tolv. Sen, tjugo över fyra åkte vi till innebandyn och nu sitter jag här! :)

Vääldigt tråkigt att lovet är typ slut, visst det är ju helg också, men det är inte samma sak, det har man ju aaltid ändå :( Aja sånt är livet ;) Bara 8 veckor kvar till sommarlovet, om jag har räknat rätt. Ibland så kan det ju bli hur fel som hällst när jag räknar, men ofta blir det rätt, så tro inte att jag är värsta puckot! Haha! :D


Bildbom-övernattning












Foto (alla bilder) : Jag.  Tyvär blev alla bilder på viola liggande :/
Gillar bilden på Tora längst ner! Fin bokeh i backgrunden också.

Idag har jag varit med Agnes och Klara, vi har inte gjort något speciellt men det var ändå kul! :)

Just nu sitter jag och knepar och knåpar med photo scape, tyckte det var ganska dåligt förut men nu har jag upptäckt några roliga saker, haha. Ni kanske får se sen! ;)




Funny

Kom hem från viola för ett litet tag sen, hade skit kul! Åt B&J, massa chips och annat gott! :)
Tog väldigt många kort, som kommer komma upp sen.. vi gjorde också en serie i bilder som viola ska lägga upp på sin blogg, så jag tycker ni ska ta och klicka er in här. För er som vill gå in på Toras blogg också, har ni den  här.

@viola

Är hemma hos Viola med Tora. Här är det skojsigt! :)

Hare gött!


Arg

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan...
Ursäkta svordommarna men är bara såå sur! Sträckte mig på träningen. Inte världens största sträckning men ändå...
Därför måste jag vila och får inte vara med på innebandyn imorrn och det är ju slutspel i helgen! :(

Ville bara skriva av min ilska lite...

A wonderful day



Kom nyss hem från vällingby, var där med Viola och Tora.
Snart är det träning som gäller. Sen ska jag, Viola och Tora sova över! Jippie! Ska försöka vara uppe hela natten, haha! Det kommer jag aldrig orka! ;)

Kanske hinner blogga innan jag åker dit ikväll, annars hörs vi imorrn :)


100405


Central park

Dumma dumma dumma snö!! Åh va jag blir sur! Vad hände med solen och våren?
Varför? :( Nu längtar man värkligen tillbaka till New York, 20 grader C och gå runt med shorts och linne utan att frysa.

Idag ska jag se alice in wonderland :) Något bra i detta vinterland iaf ;)

Glad Påsk!



Sitter här och äter massa godis, gott! kommer nog bli ganska tjock känns det som! Haha! ;)
Här är godis ur mitt påskägg

slänger in en fin bild på mig själv! :)


Skiathos (en av mamma mia öarna)


 
Världens sämsta collage, jag vet, slängde bara ihop något! Bilder tagna från ving, tror jag.

Har inte gjort något spc idag förutom möblera om mitt rum! :) Mest har jag har drömt mig bort till platser som de över :)
 Och det bästa är att vi nog ska åka dit i sommar! Åh vad skönt! Fast helst vill man ju åka nu men det går inte riktigt... ;)

Jag upptäckte att jag glömt skriva massa saker jag ska göra på lovet tex äta godis spela fotboll och innebandy, fota och mycket mer! :P
 

Efterlängtat Lov!

Gud jag är så glad att jag nästan glömde bort, DET ÄR PÅSKLOV!!!! Och det betyder vara med kompisar, ha kul och sova! :)

Central Park, New Yorks ända natur.



Foto: Jag     Plats: Central park, New York    Modell: Härliga vårblommor  

Gissa vad vi fick höra i skolan idag! Klasserna till 7:an! Jag kom med Viola, Ida och Tora!!!! Glad! Jag kan inte sluta le :) Var faktiskt ganska orolig att det skulle bli dåliga klasser, men det blev det ju inte!
 Tyvär är det  inte riktigt säkert än, om det inte blir så kommer jag bli grymt besviken...

Bye