Nu kör vi!Ja, som sagt var så kom en överasknig! Ny blogg! Jag är ju inte tolv längre utan tretton, dessutom hade jag tröttnat på namnet lite ;) Klicka här eller på bilden för att komma till min nya blogg. :) Hoppas du följer mig där också. Och tack Ida som har hjälpt mig med designen :)

Waterski?


Brosan åker vatten skidor på landet. Ingen bild på mig dock.

Hello dudes!
Idag måste jag fixa med en väldigt speciell grej. Ni kommer få reda på vad det är senare idag... Haha! Så håll utkik!

7 dagar kvar tills skolan börjar... :o kan inte fatta att jag håller räkningen!


Snart ska vi äta god mat

Har varit med Agnes och Klara idag, gjorde inget speciellt. :) Imorgon kanske det blir Ellen Ahlbin ;) Sista veckan innan sommarlovet tar slut, känns inte bra... Dessutom börjar vi en dag före nästan alla andra, vi börjar den 17. Bläää. Men lite kul kommer det bli med ny i klassen, eller ja, de flesta är ju nya, för det är en helt ny klass. ;)

stranden i Greklan

Det fina vädret har hittat tillbaka, det stavas HÄRLIGT! :D Åker till landet i helgen igen. Sol och bad, hoppas vi på ;)
Börjar få lite ångest att jag fortfarande har en blogg som heter tolvår..... jag är ju tretton. Hehe. Men förhoppningsvis byter jag innan skolan börjar, men då säger jag så klart till! :)

New clothes

Idag har jag för det mästa tagit lugnt, vilat mig lite, är fortfarande förklyld men halsen känns bättre. Känade 100 kr på att panta burkar. MOHAHA! :D

Igår var jag som sagt och shoppade med mamma, kläderna jag köpte är de över, som ni kanske förstår...
Grym REA det var på weekday (cheap monday) 40 kr för ett par jeans som egentligen kostar 400, de andra byxorna jag köpte kosta 60kr. Så alltså 100 kr för två par byxor, som egentligen blivit 800 kr! :O Ioförsig så hade jag aldrig köpt ena paret om dom inte var på REA, men iaf. ;)
PLUS: Jag har entligen hittat en äffar där byxorna passar mig! :D Dom är alltid förstora -.-'

Panik

En av mina favorit bilder från Grekland
Har varit i stan med mamma idag. Fick med mycket kläder hem, visar imorgon :) Bra REA var det också! Great!

Bilder från gothiaTårt tävling ;) Vår kom sist! Haha

Uppträdandet, vi skulle vara disco ladies och ha sjuttiotals disco kläder på oss... så mycket blev det med det. Vi hade iaf likadana kläder på oss.
Alla tyckte vi hade bäst korreografi men tyvärr så glömde vi bort att sjunga, hehe ;) Senskräck ni vet. Och takten var ju inte heller den bästa...

Världens sötaste supporter! Belinda.

Världens coolaste känsla var det att gå in! Hoppas värkligen jag får göra om det!


Inte många glada miner, just du kändes det inte som om man kom två i världens största ungdoms cup, det kändes som en stor förlust, speciellt när man var såå nära, straffar är bara ett lotteri.

Bättre sent än aldrig, right?
Alla bilder har inte bästa kvalitet men det hoppas jag inte spelar någon roll.

Idag har jag varit på landet, åkte dit igår. Tog ett morgon dopp, riktigt uppfriskande! :D Känner mig inte på topp just nu, bajs ont i halsen och lite förkyld, hoppas det går över!  Nu ropar de på mig där nere så jag får väll ta och kila iväg.